2019. május 24., péntek

Ember és információk az otthon védelmében! Nyitvatartás ma és holnap mindig a családnak lesz jó!


Nyitvatartás ma Önnek jó! 


Szomszéd miatt, tulajdonosi hiba miatt a lakás védelme, ház védelme lehet fontos ügy családon belül!



Az ősz, a nagyobb mennyiségű esőzés, a rossz idő kiélezheti a rossz szomszéd ügyeket.
Egy tulajdonosi hiba a saját telek túlzott feltöltése, a vízelvezetés megváltozása lejtős terepen!
A beázott falú szomszéd, a vízzel megtelt pince miatt indulatokkal reagálhat – a megoldás viszont már komoly gond maradhat.

Szakmai célunk, hogy a tulajdonos sérelmeinél ne drága eljárások és hatósági iratok következzenek, a pereskedés csak a végső lépés legyen!


Bérelt telek, örökölt telek sorsa? Kié az épület, ha ráépült?


Régi ház hiba, panellakás ügy vihet tulajdonost bíróságra, bérlőt bíróságra!


Vigyázat sok tévedés származik abból, hogy a tulajdonos nem ismeri, hogy a tulajdonjog iránti igény, ennek bírósági kereset beadása mellett érvényesítése dologi jogi perben lesz lehetséges.

Egy számla nélkül, tervek nélkül megépített ház, gyenge adásvételi szerződés miatt be nem jegyzett panellakás ilyen ügyekben a tulajdon megszerzésére irányulva komoly peres illeték mellett valósulhat meg.
Az aktuális forgalmi érték lesz ilyenkor a megindított per tárgyának értéke, az illeték kiszámításának alapja. (Pp.21.§.)

Tulajdonos ügy, tulajdonos védelme érdekeiben számos szakértői szakvéleménnyel indul ha hatékonyan jár el a tulajdonos!


Tulajdonos ügy, ház miatt családi ügy jó megoldások mellett!



Családi otthon védelme ügyfélszolgálatunk a tulajdonosok, bérlők számára komoly és hatékony szakmai és jogtudatosság információkkal, szakértőkkel áll rendelkezésre!
Szükség szerint ügyfélfogadásunk alatt földmérők , építési költségszakértők, igazságügyi szakértők, ügyvédek, írásszakértők válaszolnak a problémás kérdésekre!

A világon szerte külföldön élő tulajdonos számára az otthon védelme Magyarországon súlyos probléma lehet, nehézségek be ütközhet!             Ebben is számíthat a szakembereinkre!

Régi ház ügye, szerződés miatt kár, építési kár jogvitái, mások által okozott falrepedések,  tűz és víz, szélkár, a vagyonbiztosítást családokat próbára tevő esetei!    

   E-mail útján bejelentkezés: gazdasagi.ugyek@index.hu 



Vállalkozások - Üzleti hírek MTI-OTS