2014. május 24., szombat

Ingatlan jogi ügyek


Ingatlan peres ügyekben a költségek az egekig érhetnek. Euroban, vagy forintban akár több millió forint lehet az összes felmerülő díj és költség.


Ingatlan jogi ügyek mindig lesznek, mivel bonyolult és bürokratikus jogi szabályozás veszi körül az ingatlanok tulajdonosait.


INGATLAN ÜGYEK - INGATLAN PEREK



Korrekt és közérthető, humánus szakmai szolgáltatás a piaci alapon történő jogviták rendezése közben várható el.     Ott, ahol létezik a méltányosság, nem csak a száraz jog!




Ön jó helyen jár, mivel több szakma (jogászok - igazságügyi mediátorok - igazságügyi szakértők - pszichológusok - közgazdászok stb.) egy irodában biztosít Önöknek európai szinten is megfelelő szolgáltatást az ingatlan jogi ügyek vonatkozásában!


ÚJ Ptk. hatásai - Mit tegyünk ingatlan viták esetén?


Számos kiegészítő irodai szolgáltatással elősegítjük, hogy az ingatlan jogi ügye akár más tagállamban könnyebben legyen kezelhető.



Angolul, németül, franciául beszélő jogász és szakértő kollégák a tagállamok ingatlan vitáiban is otthonosan járnak el, vagy biztosítanak szakmai kapcsolatépítést külföldi ügyvédi szakmai partnerekkel.


Ingatlan jogi ügyekben közvetlen időpont akár soron kívül is!


------------------------------------- § --------------------------------------------------

Ügyfél hívószám: 06-302-164-102 (10h-20)

Bejelentkezés: ugyek.perek@index.hu


TANÁCSADÁS - ELJÁRÁSOKBAN-
Bírósági Perek kiváltása -Hagyatéki Eljárások Rendezése

IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐI MUNKÁK - PEREK LEZÁRÁSA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vállalkozások - Üzleti hírek MTI-OTS