2018. augusztus 16., csütörtök

Eljárások és új közigazgatási perrendtartás hatása! Eljárások előtt érdemes gondolkodni, mérlegelni!

Bonyolult jogháló veszi körül az embereket, családokat, vállalkozásokat Magyarországon.

Eljárás előtt sok esetben még van mód, az eljárás elkerülésére a TFKKE tényorientált , közvetlen kommunikáció eszközeivel, szakértői munkával.

Híradások jelzik teljes átalakulás várható a közigazgatási bíráskodásban. A jegyzők feladatköre sem lesz emiatt változatlan!



Állampolgárok közötti kirobbant személyes vitákban a kommunikáció elsődlegessége a megoldások során bizonyított tény az ügyek ismeretében! (Vállalkozó és telephely szomszédokkal folytatott vitái, , gyámhatóságot később érintő válás körüli esetek stb.)

Minden formalizált eljárástól független ügyfélszolgálat és több szakma résztvevői várják Önt a problémás esetével!

Új terület a közigazgatási perek elindításában.
Jogalkotók szándéka a közigazgatási perek gyorsítása.


2018 évben egy eljárás előtt, kereset beadása előtt minden embernek érdemes gondosan mérlegelnie, akár irodánk munkatársait felkeresve komplex tényfeltáró (TFKKE) konzultáción szakembereinkkel jó megoldást találni.

Megváltozik, részben teljesen új a közigazgatási perrendtartás - hatása a közigazgatási perekre még csak vélelmezett, de nem ismert a gyakorlatban!



Kétség nem fér azon szakmai tapasztalathoz, hogy nem a kereset beadása, de még egy eljárás megindulása is gyakran megelőzhető!  (Birtokvédelem esetei, konfliktusos állampolgári esetek stb.)

Ma ügyfélnek lenni eljárásokban, közigazgatási perekben jellemzően kiadást és időt jelent.

Bár az új közigazgatási perrendtartás céljai között megfogalmazottan ott az eljárások gyorsítása célja, tényleges gyakorlat később alakul  ki.


Kereset beadása, közigazgatási per indítása előtt a bírósági per kiváltásának lehetőségét szakembereinkkel könnyen felmérheti. (Magatartások és megkövető egyezségek, birtokvédelmi, közös tulajdon használati egyezségek, szülők között kapcsolattartási és szülői jogok gyakorlása egyezségek stb.)


Eljárások és jogvita ügyfélszolgálat áll rendelkezésére 2018 év végén is minden irodánkat felkeresőnek, ahol a komplex tényfeltáró konzultáció (TFKKE) a hatékony és költségkímélő megoldás lehetőségét, az ügyfél érdekvédelmet tekinti át! ( Szakértők - Közigazgatási gyakorlattal hatósági közvetítő - Kommunikációs szaktárgyaló - Ügyvédek - Földmérő - Írásazonosító szakemberek stb.)

Új terület a közigazgatási tevékenység (cselekvés eljárásban) megtámadhatósága rövid 30 napos határidőn belül 2018.január 01-től.


Konfliktus, jogvita, jogsértés megoldása igazi eszköze a kommunikáció!
Ne várja meg, amíg közigazgatási perekbe kerül!


Meghosszabbított személyes ügyfélszolgálattal és komplex (szakmai és ügyfél érdekvédelem) tanácsadással várjuk a saját ügyükkel bejelentkezőket!
Ne feledjék el, hogy az új közigazgatási perrendtartás erős változásokat hoz az ügyfelek számára a későbbi bírósági pereskedésben!       Időben és jól dönteni költséghatékony!

Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon) Jelentkezzen be e-mail-ben: ugyek.perek@index.hu






Vállalkozások - Üzleti hírek MTI-OTS