2017. november 25., szombat

Családok számára jó megoldás az eljárásokba vezető jogvita okos lezárása!

Sok minden változik az új perrendtartás, új eljárási kódex  hatályba lépésével 2018. január 01-től!
Más lesz a jogvita trend, még senki sem ismeri az új szabályok életszerű és ügyfeleket érintő bírósági gyakorlatát. (Tárgyalások kitűzése elhúzódása, ügyvédek felkészültsége stb.)
Ha egy durva jogvita miatt keresetet szükséges beadni a bíróságra, azt tegye meg 2017-ben a még jól ismert bírósági eljárási információk között!  (Építkezések vita, tervezővel vita, birtoklás és birtokvédelem, gyámhatóság előtti szülői viták stb.)



Emberek a bíróság előtt soha ne feledjék el, hogy a bírósági eljárás jogcímhez kötött és szigorú eljárási rend szerint zajlik.
Az élet különböző jogvitái, azt kiváltó élethelyzetek sokszínűek és zavarosak a bizonyíthatóságot illetően. (Szomszédok esetei, szexuális zaklatás ügyei, ingatlanügyek, személyiségi jogok sérelmei stb.)
Eljárások nagy többsége a magánszemélyek oldaláról személyeskedés, vagy rosszhiszemű indulatok, néha nyerészkedés miatt indul el - kerülje el segítőkész szakembereinkkel!

2017-ben a jogvitában álló magyar ember pereskedés esetén jól teszi, ha november végéig, december elején beadja keresetét az adott és illetékes bíróságra.
Kereset beadása előtt, kereset beadása közben, megindult perben irodánk részletes információkkal áll rendelkezésére, hogy a per egyszerűbb legyen, jó megoldással záruljon!
Különösen érintheti az új perrendtartás változása azokat, akik nem tudnak hétről-hétre a peres ügyükkel önállóan foglalkozni, így az Európában élő, Európában dolgozó embereket, magyar családokat!


 Ne álljon fejre a váratlan eljárási fordulatok miatt!       Megbízható ügyfélközpontú tanácsadással fogadjuk a személyes eset megbeszéléseken!

Piaci gyakorlatunkban számukra külön kapcsolattartási gyakorlatot dolgoztunk ki, s nem ritka a késő este folytatott skype konzultáció a jogvitáról, a már megkötött megbízások után. (Németországban élők, Svédországban élők, Spanyolországban élők stb.)
Problémás ingatlan, problémás ügy, problémás család, problémás házasság mindig nehéz eset külföldről intézve, ezért érdemes felkeresnie ügyfélfogadásunkat!

Meghosszabbított személyes ügyfélszolgálattal és komplex (szakmai és ügyfél érdekvédelem) tanácsadással várjuk november hónaptól a saját ügyükkel bejelentkezőket!
Ne feledjék el, hogy az új perrendtartás erős változásokat hoz az ügyfelek számára a későbbi bírósági pereskedésben!       Időben és jól dönteni költséghatékony!

Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon) Jelentkezzen be e-mail-ben: ugyek.perek@index.hu




Vállalkozások - Üzleti hírek MTI-OTS